Om os

Stedet hvor din hund kan være på dag hotel, få en spaoplevelse med lækre plejeprodukter og en professionel klipning samt pleje af ører, poter og negle.

begge Om Hanne og Malene

 

 

Vi har begge sadlet om, da det ikke længere gav mening eller tilfredsstillelse for os at sidde bag en skærm 8 timer om dagen, med alt hvad det indebærer i nutidens jobmarked.

Vi har stadig 15-20 år tilbage på arbejdsmarkedet og måske længere, da dette godt kunne blive en livsstil. Så vi har valgt at skifte skærmen ud med små levende væsener, i egen hundesalon.

Vi glæder os bare så meget til at hjælpe og hygge om jeres hunde, og vi vil prioritere at tage os tiden til at levere en god og tryg oplevelse for din hund.

Alene beslutningen om at lave en hundesalon, og gøre det sammen, gav os øjeblikkeligt stor tilfredshed. Friheden til selv at bestemme alt og bygge en forretning, der er i overensstemmelse med vores værdier og lysten til at have hunde i vores hverdag, gav rigtig meget mening for os. Det at være 2 hundefrisører giver også muligheden for at tilbyde et koncept og en fleksibilitet, som i ikke finder så mange andre steder. 

Da Tiny Dogs har lokale i Hannes private bolig, kan vi også tilbyde travle hundeejere pasning i løbet af arbejdsdagen, hvor vi så både lufter hunden og klipper den i løbet af dagen. Vi kender kun alt for godt til hvor svært det kan være at få hverdagen til at hænge sammen. Vi tager os tiden til at give din hund ro, samtidig med en lækker pels- og potepleje. 

Hanne er nu færdiguddannet hundefrisør og Malene har ligeså netop færdiggjort sin uddannelse som hundefrisør, så vi kan begge både klippe, og trimme forskellige racer og bruge de rette teknikker til et godt resultat. Vi elsker at lære nyt, så det bliver ikke sidste uddannelse vi tager. Hanne påtænker og at blive hundemassør/fysioterapeut, da hun allerede har en massøruddannelse (for mennesker). Malene er dog desværre blevet langtidssygemeldt med stress.

Vi har begge haft hund langt det meste af vores liv, og kan ikke tænke os et liv uden hunde. Hanne har klippet sin egen hund, Valde, i snart mange år. Han har aldrig været glad for at komme til hverken hundefrisør, eller dyrlæge for den sags skyld. Men det er faktisk muligt med en smule hundepsykologi og i respekt for Valdes særheder, at få ham klippet rigtig fint, og samtidig få en hyggestund ud af det. 

Vi glæder os rigtig meget til at forkæle din hund.