Hvalpeklip

Hvalpe Klippe Pakke

 

Vi tilbyder en hvalpe klippe pakke i stedet for de enkeltydelser vi havde før. Det gør jeg fordi, jeg gerne vil se alle mine yngste kunder, de første 3 gange de skal på salon.

Start dit første besøg hos os allerede inden din hvalp er 20 uger gammel. Inden for denne periode er den stadig i prægningsfasen, og har lettere ved at vænne sig til det nye og måske lidt skræmmende. Dette vil hjælpe den til at have meget lettere ved en fuld klipning senere, uden at blive alt for bange.

Et besøg før hvalpen er 20 uger, indeholder en let hundemassage, vask og føn samt klipning af poter og ved numse. Alt dette koster kun kr. 400.

De fleste hvalpe smider hvalpe pelsen i 5-8 måneders alderen. Det er i denne periode at hvalpen bør komme til hundefrisør, da risikoen for at den får mange filtre opstår derefter, da hvalpe pelsen – især ved de allergivenlige hunde racer – ikke falder helt af, men ofte klæber til de nye hår.

Dit andet besøg er til hvalpeklip, som er en fuld klipning, hvor vi også giver din hund en let hundemassage, så vi på blideste vis kan gøre oplevelsen så behagelig som muligt for din hvalp.

En hvalp kan ikke koncentrere sig så lang tid ad gangen. Den har brug for mange små pauser. Nogen gange har den måske behov for at den første klipning bliver delt i 2, således i kan komme tilbage ugen efter og få den klippet færdigt.

Dit tredje besøg er en fuld klipning. Her bliver pauserne mindre, til gengæld skulle hunden også føle sig mere tryg, da den allerede har været her 2 gange før, og ved hvad der venter den. (Især godterne – når den har været dygtig, huskes) 😉

 

Hele hvalpepakken koster 2500,-

 

Hvis i er kommet for sent til hvalpetilvæningen, som er 1. besøg, kan denne manglende del af hvalpepakken ændres til et lille klip som voksen.

Meget filtrede hunde, for et tillæg til dagsprisen på kr. 150, for hvert kvarter vi bruger på filtrene. Tillægget går til den ekstra tid det tager, og til slibning af sakse og skær, da de bliver sløve af at arbejde med filtre. Max pris for ekstremt filtrede hunde er dog 2.000 kr.